Coneixes el teu risc cardiovascular?

Els factors de risc cardiovascular són els que s’associen a una major probabilitat de patir una malaltia cardiovascular com per exemple el colesterol, la diabetis, la hipertensió o el tabaquisme entre d’altres. Des de la nostra farmàcia volem ajudar-te a conèixer i controlar els teus factors de risc. Com?

– En només uns minuts
– Amb una gota de sang

Així coneixerem el teu nivell de colesterol (tan el «bo», HDL, com el «dolent» LDL) i el teu nivell de triglicèrics. Aquest anàlisi ens permetrà reduir possibles complicacions futures i actuar a temps per millorar el teu benestar i la teva qualitat de vida.

Sabies que la menopausa redueix la protecció natural de la dona contra les malalties cardiovasculars?

És només un exemple de la importància de conèixer el nostre risc cardiovascular a mesura que van passant els anys.

A partir dels 45, el risc cardiovascular de les dones augmenta considerablement. És molt important que les dones siguem conscients d’aquesta realitat per incrementar les mesures preventives, com per exemple:

No fumar.
– Portar una dieta variada i equilibrada.
– Fer exercici de manera regular.
– Controlar els nivells de glucosa, tensió arterial i colesterol periòdicament.


Necessites ajuda o assessorament? Tens a tot l’equip de la farmàcia disposat a ajudar-te. Vine a veure’ns i ens posem en marxa!