Serveis

t'ajudem en el dia a dia

Des de la farmàcia posem a la teva disposició el millor consell farmacèutic i molts altres serveis per seguir ajudant-te.

Descobreix-nos

Fes-hi una ullada i consulta’ns tot el que necessitis!

Servei Personalitzat de Dossificació

Servei Personalitzat de Dossificació

Tens més d’un tractament crònic? Ets una persona polimedicada? T’és difícil enrecordar-te de tots els medicaments que has de prendre o de quan toquen? Tan si ets tu com si coneixes algú que hauria respòs que sí a alguna d’aquestes preguntes, el Servei Personalitzat de Dossificació és la solució perfecta. Des de la farmàcia et preparem un blíster setmanal amb tota la medicació que has de prendre, organitzada per dies i per hores. D’aquesta manera, aconseguirem que els tractaments que et prens tinguin tota la seva eficàcia, ja que a través del blíster evitarem possibles errors o oblits. A més, des de la farmàcia podrem aconsellar-te millor i entendre els síntomes que pateixis, ja que coneixerem de primera mà tots els tractaments que prens i quines interaccions poden donar-se entre sí.
Servei Personalitzat de Dossificació
Consellera capil·lar

Consellera capil·lar

Si tens poca densitat capil·lar o et fa la sensació que últimament et cau més el cabell, no dubtis en trucar-nos i demanar cita amb la nostra consellera capil·lar. En una consulta privada, t’ajudarà a comprendre què és el que succeïx amb el teu cabell i et donarà pautes totalment personalitzades per posar-hi remei. El millor que pots fer és posar-te en mans d’un professional per solucionar totes les teves preocupacions capilars.
Consellera capil·lar
Deshabituació tabàquica

Deshabituació tabàquica

Deixar de fumar requereix molta força de voluntat, motivació, constància i assessorament professional per marcar uns objectius reals i realitzar un seguiment que permeti aconseguir les fites proposades. Sabem que és procés difícil i per això des de la nostra farmàcia volem estar al teu costat i oferir-te tota la nostra ajuda i tot el suport que puguis necessitar. Vine a veure’ns a la farmàcia i estudiarem el teu cas per oferir-te una solució eficaç per dir adéu, d’una vegada per totes, al tabac.
Deshabituació tabàquica
Servei d’arracades

Servei d’arracades

Realitzar-se una nova arracada és un moment molt especial per a qualsevol persona. Opta sempre per professionals que garanteixin les condicions higienicosanitàries necessàries i estiguin formades per a realitzar-los de manera correcta. Com a qualsevol ferida, requereix unes cures especials, les quals estarem encantats d’explicar-te a la nostra farmàcia en el moment de fer l’arracada. Si tens més dubtes, apropa’t a la farmàcia i consulta’ns tot el que et preocupi. Estarem encantats d’atendre’t.
Servei d’arracades
Dermoanàlisi

Dermoanàlisi

Sabies que el nostre tipus de pell varia? És a dir, no sempre tenim la pell seca, mixta o grasa. Hi ha molts factors que intervenen en el nostre cutis, i conèixer l’estat en el que es troba és imprescindible per saber quins tractaments ens convenen més i garantir la seva eficàcia. A la farmàcia podràs conèixer de manera ràpida i senzilla quin és l’estat actual de la teva pell i t’aconsellarem diferents pautes per aconseguir que la teva pell llueixi més ferma, luminosa i saludable.
Dermoanàlisi
Determinació d’indicadors bioquímics

Determinació d’indicadors bioquímics

És imprescindible conèixer el nivell dels nostres indicadors bioquímics per prevenir malalties cardiovasculars i evitar tot tipus de patologies. Per això, és més que recomanable realitzar almenys un test a l’any per saber en quina situació es troba el nostre organisme i si hem de tenir alguna consideració en especial. De manera ràpida i indolora procedirem a la punció en el dit per conèixer de primera mà els nivells dels teus indicadors bioquímics. En el cas que necessitis els teus paràmetres biològics es trobin per sobre o per sota dels nivells òptims, t’aconsellarem una sèrie de pautes per millorar-los i realitzarem un seguiment.
Determinació d’indicadors bioquímics
Encàrrecs per WhatsApp

Encàrrecs per WhatsApp

A través del nostre WhatsApp podràs realitzar els encàrrecs que necessitis sense haver d’apropar-te a la farmàcia. Memoritza a l’agenda del teu mòbil el nostre telèfon: 690 10 61 68. Per a qualsevol producte o medicament que necessitis, no dubtis en escriure’ns!
Encàrrecs per WhatsApp
Mesura de la tensió arterial

Mesura de la tensió arterial

Mesurar la pressió arterial és molt important, ja que juga un paper essencial en el nostre sistema cardiorespiratori. Si la tensió és baixa, la sang no arriba on ha d'arribar, i en el cas que sigui molt alta, les artèries es poden espatllar i donar problemes de falta de reg sanguini en òrgans importants com el cor o el cervell. Seguint amb el nostre objectiu d’ajudar-te i fer més fàcil el teu dia a dia, si has de realitzar un control de la teva tensió arterial o simplement vols prevenir l’aparició d’algunes malalties, confia en el nostre equip farmacèutic i vine a la farmàcia a conèixer els teus nivells de tensió arterial. T’ajudarem a interpretar els resultats i et donarem els consells necessaris per millorar la teva tensió arterial.
Mesura de la tensió arterial
Determinació de la saturació d’oxigen

Determinació de la saturació d’oxigen

Qualsevol persona amb símptomes de l’aparell respiratori ha de sotmetre’s a aquesta prova, que ajudarà a realitzar un control sobre la saturació d’oxigen al seu organisme i poder actuar en conseqüència. Gràcies a aquest servei podem conèixer la gravetat d’una situació urgent i considerar o descartar la necessitat de derivar a l’hospital. A més, ens ajuda a decidir el flux d’oxigen que s’ha d’administrar en situacions urgents.
Determinació de la saturació d’oxigen
Formulació magistral

Formulació magistral

Som especialistes en l'elaboració de fórmules magistrals. Comptem amb un gran equip qualificat i especialitzat en formulació magistral per a l'elaboració de totes les formes farmacèutiques prescrites. La formulació magistral requereix prescripció facultativa detallada. Una vegada que ens lliuris la recepta, realitzarem la fórmula magistral complint els criteris d'eficàcia i seguretat que estableix la legislació vigent. L'elaboració es realitza amb la màxima urgència amb l’objectiu que comencis el teu tractament com més aviat millor.
Formulació magistral
Consultes i encàrrecs

Consultes i encàrrecs

Una vegada més, et recordem que pots consultar-nos tots els teus dubtes i fer els teus encàrrecs a través de tots els nostres canals de comunicació. A través del nostre WhatsApp, de les nostres xarxes socials o fins i tot a través delsegüent formulari de contacte.
Consultes i encàrrecs

Formulari

Vols saber més?

Contacta’ns i explica’ns el teu cas