Sèrum [10] vegà amb àcid hialurònic: corregeix arrugues, fermesa i taques

Sabies que les cèl·lules són el cor de tots els mecanismes de joventut com la hidratació, la lluminositat, la pigmentació o la detoxificació? Però l’edat i les agressions externes retarden la regeneració de les cèl·lules i és per això que envellim. Però… què passaria si poguéssim tornar enrere?

Avui us parlarem de la novetat de Nuxe per a aquest 2021: el Sèrum [10] conté ni més ni menys que un 95% d’ingredients d’origen natural. Una fórmula 100% vegana amb milers de microesferes daurades que es fondran en la teva pell.

Descobreix Super Sèrum [10]: la pell funciona com si fos [10] anys més jove

Aquest sèrum amb àcid hialurònic natural està enriquit amb milers de microsferes d’Olis Vegetals fraccionats. Des de les primeres gotes, la pell es transforma gràcies a l’estimulació dels mecanismes de joventut de la pell per a una extraordinària eficàcia antienvelliment. La teva pell estarà allisada, redensificada i lluminosa.

En unes setmanes els resultats seran més que visibles. Té una eficàcia antiedat demostrada: les arrugues i línies d’expressió s’allisen. El 84% de les dones nota la seva pell més llisa i el 71% nota la seva pell més ferma. Les taques s’atenuen, el 81% de les dones nota la seva pell més uniforme. Una eficàcia antienvelliment i un plaer definitiu gràcies a la perfecta sinergia de les seves 2 textures gel i microsferes i la seva subtil fragància amb notes vegetals.

I saps què és el millor de tot? Aquest concentrat és universal, parlem d’un tractament essencial per a totes les rutines que volen lluitar contra el pas del temps, ja que és apte per a tota mena de pells.

Una pell que funciona com si fos 10 anys més jove? Ara és possible!

Per si no n’hi hagués prou, aplicar-te el sèrum en rostre, coll i escot t’ajudarà a potenciar els beneficis del teu tractament diari que apliques després. Tot són avantatges! A més, si compres el teu sèrum en la nostra farmàcia, t’emportaràs de regal un doble rodet de jade per a realitzar-te un massatge facial suau i potenciar encara més l’efecte del sèrum.

Què més es pot demanar?