Estrenem nova web

Un nou lloc de trobada per informar-vos i estar en contacte amb tots vosaltres.

Hola a tots i totes, permeteu-me unes línies per a presentar-me.

Em dic María Rosell i sóc titular de la farmàcia a Sabadell que porta el meu nom.

Fa poc més de tres anys que vaig començar a fer-me càrrec de la farmàcia de l’avinguda Barberà 48 i després d’un intens treball a fons, canvis i millores, avui fem un pas més, inaugurant la nova web de la farmàcia i aquest blog, en el qual tant jo, com el meu equip, tractarem d’alimentar la vostra curiositat sense parar.

Per a aconseguir-ho, anirem escrivint articles sobre temàtiques d’actualitat i també sobre els temes que vosaltres mateixos ens proposeu.

Així que, sigueu benvinguts, moltes gràcies per visitar la nostra web, per llegir aquest post i no dubteu a suggerir-nos temes i a consultar-nos qualsevol dubte que tingueu sobre salut, benestar i bellesa.

Fins aviat!